Cecilias Nageldesign | Bokning
15608
page-template-default,page,page-id-15608,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Bokning

Laddar…
Tack för att just du valt mig till att ta hand om dig!

Du som kund är väldigt viktig för mig. Jag har vissa kundvillkor och jag hoppas att du respekterar detta.

 

KUNDVILLKOR

Alla avbokningar eller ändringar av bokad tid sker minst 24 h innan bokad tid. Om inte, debiteras du ett belopp på 500 kr.

Tänk på att vara i tid så kunden efter dig inte blir drabbad. Jag har förståelse för att bilen krånglade eller för att bussen kom sent men det är inte säkert att kunden efter dig köper samma argument. Är du sen mer än 15 minuter så får man den behandling som hinns med på återstående tid.

 

VARFÖR DEBITERAS DU?

När DU beställer en tid hos mig så gör jag ett muntligt avtal. DU (Köparen) förbinder dig att komma till mig vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling. Jag (Säljaren) förbinder oss att reservera denna tid för DIG och inte sälja den till någon annan.
Så länge DU inte avbeställer tiden senast 24 h innan eller enligt villkor kan jag inte sälja den till någon annan.

 

DÄRFÖR ÄR DU BETALNINGS SKYLDIG

Du skulle inte heller acceptera att tvingas vistas på din arbetsplats utan att din arbetsgivare betalar lön till dig. Som egen företagare är min lön en del av omsättningen dvs. pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller produkt.
Kan vi komma överens om dessa små villkor då är du VÄLKOMMEN som kund till mig.

 

Hittar du ingen tid som passar så hör gärna av dig så löser vi det på bästa sätt.